poetna

arhiva


 


ORLOVI USPJEŠNI NA SVE STRANE
Kolovoz je dosada bio vrlo uspješan za članove BBK „Orlov krug“ koji su nastupili na nekoliko utrka u zemlji i inozemstvu. Najviše vrijedi istaknuti odlične rezultate mladog Roka Fržopa koji je sa reprezentacijom nastupio na Europskom prvenstvu za mlade u Grazu. Roko je u momčadskoj konkurenciji nastupio zajedno sa Timotejem Kocenom iz BK „Mura avantura“, te Emom Filipović iz zagrebačkog „Tuškanca“. Roko je osvojio odlično 35. mjesto u XC large i 32. mjesto u XCO , a u kombinaciji 24 mjesto, te je ukupno poslije pet utrka zauzeo 36. mjesto u ukupnom poretku od 120 vozača U-15. Timotej Kocen je završio kao 79. u toj kategoriji a Ema je na kraju bila ukupno 54. od 64. vozačice U-17. Posljednjeg dana natjecanja, na Junior Challenge utrci, Roko je još jednom dokazao svoju klasu i popeo se na pobjedničko postolje. Bravo za naše najmlađe vozače i sve one koji su pomogli i omogućili njihov odlazak na Europsko prvenstvo, treneru Branimiru Štimec, obitelji Kocen na gostoprimstvu.

Još jedan uspjeh za „Orlov krug“ ostvario je Tonko Juras na tradicionalnom „Usponu do zvijezda“ održanom u Žrnovici 16. kolovoza. Tonko je obranio naslov prošlogodišnjeg pobjednika i slavio u konkurenciji čak 160 vozača iz nekoliko zemalja, a postavio je i novi rekord staze u vremenu 48:40. Tomislav Barešić osvojio je peto, Joško Fržop sedmo, a Ante Saratlija osmo mjesto na istoj utrci.


Dan kasnije Joško Fržop odradio je dobar posao na maratonu „Putevima duhana“ održanom u Parku prirode Rujište pokraj Mostara. Joško je vozio kraću stazu dužine 55 km i u konkurenciji veterana osvojio drugo mjesto.

ab @ 19. 08. 2014.
0 komentar(a)

Ime:
E-mail: (optional)
  smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zaboravi me
M DESIGN STUDIO    Copyright 2004-2005 BBK Orlov krug