poetna

arhiva


 


USPJEŠAN POČETAK SEZONE
Uspješan početak sezone sa članove BBK Orlov krug! Na otvorenju sezone u Premanturi kod Pule, „orlovi „ su više nego uspješno krenuli u novu cross country i maraton sezonu. Na prvoj utrci Kupa Hrvatske u krosu Roko Fržop osvojio je prvo mjesto u kategoriji početnika do 15 godina. Tanja Barišić bila je treća u poretku žena za HR kup, a isti plasman ostvarili je Joško Fržop među masterima B. Ante Saratlija bio je najbolje plasirani master C.
U klasi master A, Karlo Crvarić osvojio četvrto mjesto, Đenis Čanjevac bio je šesti, a Antonio Barišić deveti među hrvatskim vozačima.
Nakon cross countrya u subotu, članovi Orlovog kruga u nedjelju su nastupili i na prvoj utrci ovogodišnjeg kupa Hrvatske u disciplini maraton. Najistaknutiji rezultat postigao je Ivica Mesarić koji je u iznimno jakoj međunarodnoj konkurenciji u klasi master osvojio treće mjesto ukupno, a prvo u poretku hrvatskih vozača. U istoj klasi Tonko Juras bio je drugi, a Antonio Barišić sedmi. Tanja Barišić osvojila je peto mjesto među hrvatskim vozačicama. Među masterima B Joško Fržop osvojio je četvrto mjesto u poretku za hr Kup, dok je Ante Saratlija bio peti. Ante Antić bio je 11 u rekreativcima 1, dok je Josip Pelajić bio 28 u klasi rekreacija 2.

ab @ 07. 04. 2014.
0 komentar(a)

Ime:
E-mail: (optional)
  smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Zaboravi me
M DESIGN STUDIO    Copyright 2004-2005 BBK Orlov krug